Hoverboarden

Hoverboarden is te vergelijken met flyboarden, alleen hierbij wordt het water vanaf de achterkant van het board aangestuurd in plaats van direct eronder. Dit zorgt ervoor dat je meer horizontaal over het water vliegt. Hoverboarden is een beetje te vergelijken met skateboarden of snowboarden in de lucht. Bij hoverboarden vlieg je iets minder hoog dan bij flyboarden, maar kun je makkelijker kurketrekkers en bochten maken!

 

  Schiet door het water

  30 minuten lang hoverboarden

  Inclusief theorieles en hoverboardmateriaal

  Geniet van een heerlijk uitje op het water

  Perfect voor een vrijgezellenfeest, teamuitje of gezellige dag met vrienden

  Mogelijk om na het hoverboarden te douchen

BOEK NU!

Praktische informatie

 • Wij hebben 2 flyboards met daarbij 2 waterscooters tot onze beschikking. Dit betekent dat het mogelijk is om met 2 personen tegelijk te vliegen. Ook bieden wij mogelijkheden voor grote groepen. Via ons reserveringsysteem is het nog niet mogelijk om voor meer dan 1 persoon een reservering te maken. Dus wil je met 2 personen tegelijk vliegen of kom je graag met een grote groep? Bel of mail ons dan voor de mogelijkheden!
 • Onze lessen duren standaard 30 of 40 minuten. Wil je graag langer vliegen? Maak dan 2 aparte boekingen.
 • Kom minimaal 30 minuten van tevoren naar de locatie. We controleren dan graag je boeking en heb je nog genoeg tijd om je om te kleden.
 • Speciale wetsuits en zwemvesten zijn aanwezig in verschillende maten. Ook is er een speciale ruimte beschikbaar om je om te kleden.
 • Neem zelf een handdoek mee.
 • Indien je te laat bent, dan kan het zijn dat je boeking helaas is verlopen of dat je minder tijd hebt om te flyboarden. Dit i.v.m. de daaropvolgende reserveringen.
 • Annuleren of wijzigen kan telefonisch tot 48 uur van tevoren. Je kunt dan, indien gewenst, direct een nieuwe afspraak maken of we bieden je een waardebon aan.
 • Bij annuleren geven wij helaas geen geld terug.

 

Onze algemene voorwaarden worden soms niet goed gelezen. Daarom benoemen we hieronder de belangrijkste:

 1. Deelnemer:
  De deelnemer dient een minimumleeftijd van 16 jaar te hebben of vanaf minimaal 12 jaar onder begeleiding te staan van een andere persoon, ouder dan 18 jaar.
  1.2. Personen onder invloed van alcohol en/of drugs worden uitgesloten van deelname aan de cursus.
  1.3. Door de instructeurs worden er instructies en tips gegeven, maar het meeste van de tijd zal besteed worden aan het flyboarden.
  1.4. De deelnemer mag niet zwaarder zijn dan 125kg.
  1.5. Het is verplicht in het bezit te zijn van een zwemdiploma.
  1.6. Het dragen van een zwemvest is verplicht tijdens het flyboarden (zwemvesten zijn aanwezig).

Vragen of speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op.